HOPHOUSE BEER
 
 

HOPHUYS & BREWDOG

Na een samenwerkingsperiode van ruim vijf jaar zijn wij overgestapt van Grolsch pilsener naar een nieuw merk bier. Hiervoor hebben wij, om meerdere redenen, gekozen voor Swinkels Family Brew. Deze samenwerking bied ons de mogelijkheid om nog onafhankelijker te zijn, een mooie pils op de tap te zetten met Estaminet (van Palm Breweries) en en ruime keuze te hebben uit een geweldig speciaalbier portfolio.

Verschillende speciaalbier brouwerijen zoals Uiltje, De Molen en Rodenbach zijn inmiddels verbonden met Swinkels. Tevens zijn er sterke banden met een van de grootste speciaalbier importeurs, Bier & Co. Deze laatste is ook de officiële importeur van BrewDog in Nederland waardoor het als reeds bestaande DogDealer een makkelijke keuze werd. Hierdoor hebben wij ook kunnen regelen dat zij een BrewDog gevelreclame hebben geplaatst.

Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij altijd mooie BrewDog bieren op de tap hebben, alsmede op blik. Andere "vaste" merken op tap zijn Guinness, Uiltje en De Molen. Alle andere kranen zijn en blijven wisselkranen, waarbij wij een zeer mooi, wisselend assortiment bieren kunnen bieden. Daarnaast zijn er ook nog eens zo'n 75+ wisselbieren op blik/fles verkrijgbaar.

OPENINGSUREN

Door de aanhoudende personeelstekorten is het voor ons momenteel helaas niet mogelijk om zo vaak open te zijn als we eigenlijk zouden willen. Zeker met de aankomende zomer zouden wij graag iedere dag, de gehele dag open zijn. Maar helaas is dit voorlopig niet mogelijk.

Vooralsnog gelden de volgende openingstijden:


Maandag t/m Woensdag*

Gesloten (*Besloten borrels zijn mogelijk. Informeer ernaar)

Donderdag

16:00-23:00

Vrijdag

12:00-01:00

Zaterdag

12:00-01:00

Zondag

14:00-21:00Tevens, zodra het WK Voetbal begint zullen wij de openingstijden ook een beetje tweaken om zo ALLE wedstrijden te kunnen laten zien. Het WK begint op zondag 20 november. Daar er in het begin iedere dag gespeeld wordt, zullen wij ook iedere dag open zijn.


OVER 'T HOPHUYS

Proeflokaal 't Hophuys is gelegen aan het Sittardse marktplein, het uitgaanscentrum van de stad. Sinds het Hophuys zijn deuren opende in April 2017, hebben al ruim 2,500 verschillende bieren de revue gepasseerd en is het Hophuys dan ook dé go-to locatie voor de echte bierliefhebber. Lees hier meer...

EVENEMENTEN

Terwijl je in het Hophuys doorgaans kunt genieten van lekker craft bier en een goed gesprek met je vrienden, worden er uiteraard ook met regelmaat evenementen georganiseerd zoals live muziek, pubquizzen, live sport op TV, bier proeverijen, tap-takeovers en nog veel meer. Klik hier voor onze actuele evenementen...