HOPHOUSE BEER
 
 

HOPHOUSE MEMBERS

Het "Hophouse Membership" is opgezet als crowdfunding voor ons brouwprogramma, waarbij jij voor jouw investering heel veel terug krijgt. De voordelen lopen uiteen van nieuwe Hophouse bieren tot korting bij ons Proeflokaal 't Hophuys! Nieuw vanaf dit jaar is het Hophouse Sponsorpakket (zie beneden voor meer informatie)

Een Hophouse Membership is één jaar geldig en kost €200. Het Hophouse Sponsorpakket kost €50. Het nieuwe Membership (en Sponsorpakket) kun je aanvragen tot en met 31 januari 2022 en is geldig t/m 31.01.2023

Bestaande members die graag hun membership willen verlengen, kunnen dit heel eenvoudig doen door ons dit te laten weten via Email (info@hophuys.nl), Facebook Messenger óf WhatsApp (0646934080). Wij sturen jou dan een betaalverzoek naar het bij ons bekende email adres.

Ben je voorheen nog geen member geweest, maar wil je dit graag? Stuur ons dan een email (info@hophuys.nl) zodat wij jou ons informatiepakket kunnen toesturen. Hier lees je alles over de opzet, de kosten en de voordelen.

HOPHOUSE MEMBERSHIP

De kosten voor een Hophouse Membership bedragen €200 per jaar. Hiermee steun je als "crowdfunder" ons brouwprogramma én krijg je er het volgende voor terug:

  • Als eerste een exemplaar van ons nieuwe bier (minimaal 4x per jaar)
  • De mogelijkheid om als eerste meerdere exemplaren van het nieuwe bier te kopen tegen een gereduceerd tarief
  • Een HopHouse T-shirt
  • Het hele jaar 10% korting* op jouw rekening bij ons Proeflokaal 't Hophuys


HOPHOUSE SPONSORING (NIEUW)

De kosten van een Hophouse Sponsorpakket bedragen €50 per jaar. Hiermee steun je ook ons brouwprogramma, maar tegen een fractie van de prijs van een Membership. Hier krijg je jaarlijks het volgende voor terug:

  • Als eerste een exemplaar van ons nieuwe bier (minimaal 4x per jaar)
  • De mogelijkheid om als eerste meerdere exemplaren van het nieuwe bier te kopen tegen een gereduceerd tarief


*Het Membership is persoonlijk en dus is de korting ook persoonlijk. Dit wil zeggen dat wij geen korting kunnen geven op de drankjes van vrienden of familie. Mocht je 't Hophuys bezoeken met meerdere gasten en de rekening hiervan betalen, dan passen wij de korting aan over het aantal personen. Ben je bijvoorbeeld met nog één persoon, dan is de korting 5%. Ben je met negen anderen, dan is de korting 1%. Omdat wij wel eens nieuw personeel hebben, raden wij aan om je Membershipcard bij je te hebben als je 't Hophuys bezoekt. Alleen op die manier kun je bewijzen dat je een Membership hebt. De Membership korting is enkel voor de consumptie van dranken en hapjes bij Proeflokaal 't Hophuys. Proeverijen, evenementen en "winkel" aankopen van onze tijdelijk Hopshop vallen niet onder de kortingsregeling.